MAKTAB O’QUVCHILARINING TADQIQOTCHILIK KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRISHDA O’QITUVCHINING O’RNI - S.A. Abdullayeva (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Mazkur maqola ijod va ixtisoslashgan maktablarning yuqori sinf o’quvchilarida adabiyot fanidan tadqiqotchilik kompetensiyasini rivojlantirishda o’qituvchilarning pedagogik mahorati, o’quvchilarni qiziqtira olish, ularning o’zaro hamkorlik bilan bog’liq muhim masalalariga qaratilgan.