OLIY TA’LIM MUASSASALARIDAGI TALABALARNI O‘QITISHDA AUTOCAD DASTURI YORDAMIDA NAQSH NAMUNALARINI CHIZISH MOHIYATI - Usmonova Nafisa A’zam qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu tezisda Oliy ta’lim muassasalaridagi talabalarni o‘qitishda AutoCAD dasturi yordamida naqsh namunalarini chizish haqida ma’lumot berilgan. Talabalar amaliy san‘at haqida ma’lumotga ega bo‘lishi bilan simmetrik va asimmetrik naqshlarni chizishi va unga mos rang tanlay olishi haqida ma’lumot berilgan.