MAKTABGACHA TAʼLIM TASHKILOTIDA INNOVATSION BOSHQARUV USULLARI - Xo‘jaqulova Nurxon Patiydinovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida boshqaruv samaradorligini takomillashtirish, hamda boshqarish usullari, innovatsion boshqaruv funksiyalari va ta’lim jarayonlarida yuqori samaradorlikka erishish haqida ma’lumotlar berilgan.