MAKTABGACHA TA’LIM TASHKILOTLARIDA TA’LIM SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Murtozayeva Nazira Magdiyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida ta’lim jarayonlari samaradorligini raqamli texnologiyalar orqali oshirish yo‘llari haqida ma‘lumotlar keltirilgan.