TA‘LIM SIFATINI OSHIRISHDA MATEMATIKA VA FIZIKA FANLARARO ALOQADORLIKNING AHAMIYATI - Payanova F.K.; Sakiyeva B.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada ta’limning barcha bosqichlarida fizika fanini o‘qitishda fanlararo aloqalardan foydalanish muhimligi ko‘rsatilgan. Darsda va sinfdan tashqari mashg‘ulotlarda fanlararo aloqadorlikdan foydalanish bilim oluvchilarning fanga qiziqishni va bilim olish jarayoniga motivatsiyani oshirish bilan birga fizika-matematika fanlarini o‘qitishning sifat ko‘rsatkichlarini ham yaxshilash imkonini berdi.