IJTIMOIY ISHDA KASBIY QADRIYATLAR - Oʻralova Mohidil Mardon qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Kasbiy qadriyatlar ijtimoiy ish amaliyotining axloqiy asosini belgilaydigan yetakchi tamoyillardir. Ijtimoiy ishchilar turli qiyinchiliklarga duch kelgan shaxslar, oilalar va jamoalar bilan o'zaro munosabatda bo'lganlarida, bu qadriyatlar ularning harakatlari va qarorlarini boshqaradigan kompas bo'lib xizmat qiladi. Ijtimoiy ishda professional qadriyatlarning ahamiyati oddiy ko'rsatmalardan tashqariga chiqadi; ular ijtimoiy adolat va barcha uchun farovonlikka intilishda ijtimoiy ishchilarning xatti-harakatlari, munosabatlari va munosabatlarini shakllantiradigan asosiy elementlardir.Ushbu maqolada ijtimoiy ishda kasbiy qadriyatlar haqida ma'lumotlar berilgan.