AXBOROT-TEXNALOGIYA VOSITALARI SAMARADORLIK GAROVI - Kuliyeva Dilshoda Alijon qizi; Akramova Barchinoy Djamolitdin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Bu maqolada zamonaviy axborot texnalogiyalari rivoji haqida, yurtimizga kirib kelishi, axborot vositalarining yurtimizdagi rivoji haqida ma’lumotlar berilgan.