SHTANGENSIRKULDA O`LCHASHNI O`RGANISH - Rahimova Volida Karim qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Shtangensirkul juda ko`p sohalarda ishlaydigan mutaxassislarning asosiy ish qurollaridan biridir. Shu bilan birgalikda shtangensirkulda ishlashni ilk boshlashda inson yetarlicha qiyinchilikka uchraydi. Bu kabi muammolarni bartaraf etish maqsadida ushbu maqolamda shtangensirkulda ishlashni soddaroq qilib yoritishga harakat qildim.