ҚОРАҚАЛПОҒИСТОН РЕСПУБЛИКАСИДА ҚОРАМОЛЧИЛИК МАҲСУЛОТЛАРИ ИШЛАБ ЧИҚАРИШ ДИНАМИКАСИ ВА ТАЪСИР ҚИЛУВЧИ ОМИЛЛАРНИНГ ТАҲЛИЛИ - Балташев Журсинбай Муратбаевич (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада чорвачилик соҳасининг миллий иқтисодиётдаги аҳамияти, чорвачиликни ривожлантиришга таъсир қилувчи омиллар, шуниндек, ушбу соҳани ривожлантиришдаги қийинчиликлар, уларнинг ечимлари ва истиқболдаги режалари муҳокама қилинган.