PROFILAKTIKA INSPEKTORINING SHAXSNI MAJBURIY DAVOLANISHGA YUBORISHNI TAKOMILLASHTIRISH FAOLIYATI - Ravshanov Aslbek Mansurjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Profilaktika inspektorining shaxsni majburiy davolanishga yuborishni takomillashtirish faoliyati to‘g‘risida fikr yuritilgan hamda ushbu faoliyat yuzasidan ko‘plab tushunchalarga tarif berilgan.