SMARTFONLARNING INSON RUHIYATIGA TASIRI - Ravshanov Olim Ahmedovich; Nurmurotova Rayhona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada smartfonning inson psixologik holatiga ta’siri atroflicha yoritilgan. Jumladan, smartfonlaridan chiqayotgan radiatsya nurlari shaxsning psixologik holatiga turli xil nojo’ya ta’sir ko’rsatishi, smartfonlarini zararlari va ularning oldini olish chora tadbirlariga qaratilgan.