MAKTABGACHA VA BOSHLANGICH SINF TARBIYALANUVCHILARIGA ATROF-MUHITNI MUHOFAZA QILISHNI O’RGATISH KO’NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Akzamov V.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Maqolala MTT va boshlangich sinf tarbiyalanuvchilariga atrof-muhitni muhofaza qilishni mohiyatini tushintirish bo`yicha ayrim ko`rsatmalar ham beriladi.