TABIAT TA’LIMIDA KO’P MADANIYATLI ISTIQBOLLARNING AHAMIYATI - Akzamov V.B. (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maqolala MTT va boshlangich sinf tarbiyalanuvchilariga atrof-muhitni muhofaza qilishni mohiyatini tushintirish bo`yicha ayrim ko`rsatmalar ham beriladi.