QISHLOQ XOʻJALIGIDA ELEKTR ENERGIYASIDAN FOYDALANISH - Kazibekova Biybizuxra (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada qishloq xo'jaligida elektr energiyasidan foydalanish mavzusi muhokama qilinadi. Ushbu maqolada qishloq xo'jaligida elektr energiyasidan qanday foydalanish mumkinligi, bu energiyadan foydalanish uchun qanday tizimlar qurilishi kerakligi va tegishli adabiyotlar haqida ma'lumot berilgan