PROTEINLAR - Abdurahmonova Rohila Solijonovna; Ahmadjonova Ma’muraxon Ne’matovna; Niyozmetova Dilnoza Rustamjonovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada proteinlarning tarkibi, funksiyalari va vazifalari to'liq yoritilgan.Oqsillarning o’rgangan olimlar haqida to’liq malumot berilgan.