YORUG’LIKNING TO’G’RI CHIZIQLI BO’YLAB TARQALISHI. OY VA QUYOSH TUTILISHI - Ruziqulova Feruza Suyunovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Mazkur maqolada yorug'likning to’g’ri chiziqli bo'ylab tarqalishi haqida ma'lumotlar keltirilgan. Bundan tashqari oy va quyosh tutilishi haqidaham ma'lumotlar berilgan.