XORIJIY TILDA NUTQ FAOLIYATINI SAMARALI O‘RGATISH USULLARI - Yalgasheva Shoxsanam Faxridinovna; Shodiyeva Madina Nuralievna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: maqolada hozirgi globallashuv davrda xorijiy tillarni mukammal o‘rganish va muloqotga kirisha olish uchun qanday usullardan foydalanish haqida so‘z yuritilishi bilan bir qatorda bugungi kunda xorijiy tilni o‘rganuvchi yoshlar orasida qaysi usullarni qo‘llab ma’lum bir tilni o‘rgatishda yuqori natijaga erishish osonroq bo‘lishi haqida so‘z yuritiladi. Albatta, bu fikrlar butun ommaga mos kelmsaligi mumkin, lekin ko‘p hollarda chet tili o‘qituvchi xodimlar uchun yordam beradi deb ayta olamiz.