BIOLOGIYA FANINI O`QITISHNING ZAMONAVIY METODLARIDAN SAMARALI FOYDALANISH - Karimova Mavluda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Maktabda biologiya fanini o'qitish doimiy ravishda ko'rgazmali eksperimentlar bilan birga olib borishni o'z ichiga oladi. Biroq, zamonaviy maktabda fan bo'yicha tajriba-sinov ishlarini o'tkazish ko'pincha o'qitish vaqtining etishmasligi va zamonaviy moddiy-texnika vositalarining etishmasligi tufayli qiyinlashadi. Maqolada biologiyani o'qitishning zamonaviy usullari ochib berilgan.