“AL-MUFASSAL FI-N-NAHV” KITOBI MANBA BO‘LIB XIZMAT QILGAN ENG MASHHUR ASARLAR - G‘aniyev Akmaljon Adxamjon o‘g‘li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Mahmud Zamaxshariyning “Al-Mufassal fi-n-nahv” asarining o‘zidan keyin yozilgan eng mashhur asarlar, unga yozilgan sharhlar, mashhur olimlarning asarga bo‘lgan munosabati yoritib berilgan.