ZAMONAVIY PSIXOLOGIYANING PEDAGOGIKA BILAN UZVIY BOG’LIQLIGI VA O‘QUVCHILAR TURMUSH TARZIDA TUTGAN O‘RNI - Iskandarov Obidjon Quvondiq o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqola Pedagogik psixologiya nima ekanligi, qaysi davrda tashkil topganligi, Pedagogika va psixologiyaning qay yo'sinda bog'liqligi va bu sohada olib borilayotgan ishlar haqida yoritilgan.