O’QUVCHILAR TEMPERAMENTI VA XARAKTERINING SHAKLLANISHIDA OILANING ROLI - Iskandarov Obidjon Quvondiq o'g'li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz oila dinamikasi, tarbiya uslublari va oilaviy munosabatlar o'quvchilarning fe'l-atvoriga chuqur ta'sirini o'rganib chiqamiz, ijobiy o'sish va rivojlanishni ta'minlashda tarbiyalovchi va qo'llab-quvvatlovchi oila muhitining muhimligini ta'kidlaymiz.