ЎЗБЕКИСТОННИНГ ХАЛҚАРО АҲАМИЯТДАГИ ТРАНСПОРТ КОРИДОРЛАРИ ИМКОНИЯТЛАРИДАН ТЎЛИҚ ФОЙДАЛАНИШГА ТЎСҚИНЛИК ҚИЛАЁТГАН ОМИЛЛАРИ ҲУСУСИДА - Рустамов Жавоншер Истамжон ўғли (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ушбу мақолада Ўзбекистон иқтисодиёти учун муҳим бўлган транспорт коридорлари имкониятларидан фойдаланишдаги тўсқинлик қилаётган омиллар ўрганилган.