ALDEGID KETONLARI - Yakubova Nigora Mamadiyor qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Yuqoridagi ilmiy tadqiqotlar asosida formaldegidlar bilan atsetonning orasidagi kondensatsiya maxsulotlarining olinganda, birikmalar past molekulyar og‘irlikdagi, ammo murakkab keton spirtlari ekanligi aniqlandi. Tadqiqotlar shuni ko‘rsatdiki, polimer beton uchun bog‘lovchi sifatida ACF-2 qatronidan foydalanish eng yaxshisidir.