OILAVIY NIZOLARNI BARTARAF ETISHDA PSIXOLOGIK SAVODXONLIK - Sitora Rashidova Sobirjanovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz oilaviy nizolarni hal qilishda psixologik savodxonlikning ahamiyatini o'rganamiz, uning oilada o'z-o'zini anglash, empatiya, samarali muloqot va tizimli tushunishni rivojlantirishdagi rolini ta'kidlaymiz. Psixologik savodxonlik tamoyillari va uning oilaviy nizolarni hal qilishda amaliy qo'llanilishini o'rganish orqali biz psixologik savodxonlikning uyg'un va qo'llab-quvvatlovchi oilaviy munosabatlarni rivojlantirishda o'zgartirish imkoniyatlarini yoritishni maqsad qilganmiz.