CHET ELDA O’QISH AFZALLIKLARI - Isomiddinova Sarvinoz (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chet elda o’qish afzalliklari haqida shuningdek uning hozirgi hayotimizdagi o’rni va ahamiyati haqida so’z boradi.