PYTHON DASTURLASH TILIDA TKINTER KUTUBXONASIDAN FOYDALANISH - Chorshanbiyeva Marjona (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada python dasturlash tilida tkinter kutubxonasi haqida ma’lumot keltirilgan. Tkinter kutubxonasi modullarga boy kutubxona hisoblanadi. Ushbu kutubxona yordamida turli xil amallarni bajarish mumkin. Tkinter kutubxonasi oynalar bilan ishlashga mo’ljallangan.