IJTIMOIY XODIMNING AXLOQINING ASOSIY KATEGORIYALARI - Suyarova Dilfuza Sa’dullo qizi; Ibrohimov Ogʻabek Maxmarajab oʻgʻli; Ishmuradov Bunyodjon Farhodovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada deontologiyadagi tushunchalar va xodimning axloqiy va kasbiy qadriyatlari haqida va undan tashqari respondentlar bilan muomalasi haqida yoritilgan.