ҲУҚУҚИЙ НИГИЛИЗМ ВА ҲУҚУҚИЙ ИДЕАЛИЗМ МУНОСАБАТЛАРИНИНГ ХАРАКТЕРИ - Висола Юнусова Дилмурод қизи (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация: Ушбу мақолада ҳуқуқий нигилизм ва ҳуқуқий идеализм ўртасидаги мураккаб муносабатлар, ҳуқуқий онгнинг бир-бирига қарама-қарши, лекин бир-бирига боғлиқ бўлган иккита ҳодисаси, нигилизм ва идеализмнинг пайдо бўлиш сабаблари ва уларнинг ижтимоий тараққиётга таъсири, замонавий дунёда ҳуқуқий онгга хос бўлган хусусиятлар кўриб чиқилади.