SUKUK TUSHUNCHASI VA UNI RIVOJLANTIRISH - Qahramonova Xusnora (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Sukuk haqida tushuncha. Mudoraba shartnomasi turlari va o’ziga xos xususiyatlari. Murobaha shartnomasi va uning an’anaviy kreditdan farqi . Murobaha Islom banklari tomonidan amalga oshiriladigan aktivlarni moliyalashtirishning eng keng tarqalgan usuli hisoblanadi.