ABU ALI IBN SINONING ILMIY MEROSI - Abduraximova Parvina (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada dunyo tan olgan buyuk tabib, faylasuf va alloma Abu Ali Ibn Sinoning hayoti, ijodi, yozgan asarlari va ilmiy faoliyati haqida soʻz boradi.