MAKTAB O’QUVCHILARINI KASB-HUNARGA YO’NALTIRISHNING O’ZIGA XOS MUAMMOLARI - Xushnazarova Dilshod (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab o'quvchilarini kasb-hunarga yo'naltirishning o'ziga xos muammolarini echimini samarali xal qilish, o‘quvchilarini kasb-hunar egallashga bo‘lgan qiziqishlarini yanada oshirishda maktab psixologining o‘rni, vazifalari va zamonaviy psixologik usul va metodlari haqida yoritib berilgan.