ZAMONAVIY AXBOROT TEXNOLOGIYALARINING TEXNIK VA DASTURIY VOSITALARI - Abduraxmonov Qayimjon Sharibjonovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada zamonaviy axborot texnologiyalari, zamonaviy axborot texnologiyalarining qo’llanilish sohalari va bugungi kundagi ahamiyati haqida so’z boradi.