MUSTAQILLIK ARAFASIDA O‘ZBEKISTONNING IJTIMOIY-IQTISODIY HOLATI - Anniyozova Dilfuza Farhod qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya:Ushbu maqolada O’zbekiston Respublikasining eng yangi tarixi davrida ijtimoiy-iqtisodiy hayoti tahlil qilingan.