BO’LAJAK PEDAGOGLARDA KASBIY FAOLIYAT DAVOMIDA KREAKTIV FIKR YURITISH VA UNING TAFAKKUR MAXSULDORLIGI - Ravshanov Farrux O’tkir o’g’li; Najmiddinova Muxayoxon Shaxobiddin qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada bo’lajak pedagog shaxsida shakilangan va shakilanishi kerak bo`lgan sifatlari, uning fikrlash tarsi, tafakkurining maxsuldorligi, va undagi kreaktiv goyalarning fikrlarning qay tarzda shakilanganligi bilim berish davomida uning ijodkorligi.