KOMMUNIKATIV QOBILIYATLAR RIVOJLANISHINING O’SMIRLIK DAVRIGA XOS PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Abdulmahmudov Ilhomjon Adhamjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada o`smirlik davridagi o`quvchilarning bo`y ko`rsatadigan qobiliyatlari xususan muloqotga kirisha olish qobiliyatlarining shakllanishi va ularning psixologik xususiyatlari to`g`risida so`z boradi. Maqola pedagoglar, oliy ta`lim talabalari uchun mo`ljallangan.