SHAXSNING PSIXOLOGIK SENZITIVLIK DARAJASI VA UNING PSIXOLOGIK TIPOLOGIYASI - Jurayev Xaydarjon Odilboyevich; Akbarov Sohodilla Yuldashboyevich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Ushbu maqolada shaxslararo munosabatlarda shaxsda yuzaga keladigan sezgirlik darajasini psixologik xususiyatlari va ularning yuzaga kelishi xaqida nazariy ma’lumot berilgan.