TA’LIMIY SOHANI RAQAMLASHTIRISHDA ZAMONAVIY YONDASHUVLAR - Yuldosheva Soxiba Klichyevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annatsiya: ushbu maqolada ta’lim sohani zamonaviy yondashuvlar asosida raqamlashtirish va ish unmdorligini oshirish haqida qisqacha ma’lumot berilgan.