NEOLOGIZMLAR VA VARVARIZMLAR - O’ZBEK TILI, MA’DANIYATI VA MILLIY MAFKURASIGA JIDDIY XAVF - Narzullayev Bektemur Sohib o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: O'zbek tili neologizmlar va varvarizmlar natijasida turkiyligini yo'qotishi, milliy ma'daniyati va milliy mafkurasidagi o'zgarishlar.