ASOS, PODEVORLAR VA ORAYOPMALARNI KUCHAYTIRISH VA ULARNING MONTAJ SAMARADORLIGINI OSHIRISH - Po’latov G’ofur Ergashovich; Jurayev Sanjar Mamatmurod o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada poydevorlar hamda orayopmalar haqida ma`lumotlar, ularning montaj jarayonida sodir bo`ladigan kamchiliklar hamda ularni montaj jarayonini takomillashtirish bo`yicha ko`rsatmalar berib o`tilgan.