AEROPORTNI LOYIHALASHDA TABIY SHAROITLARNI VA METEROLOGIK MA’LUMOTLARINI O`RGANISH VA TEXNIK IQTISODIY SAMARADOLIGINI OSHIRISH - Po`latov G`ofurjon Ergashovich; Eshquvatov Erkin Borotovich (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Aerodromlarni loyihalash usulublari va aeroport va aerodromlarni loyihalashdagi asosiy vazifalari, meyoriy normativlarga asoslanib loyihalanadi.