“PIRNAZAROV MURATBAY” - Pirnazarov Begis Ikram ulı; Kamalova Gúlmaryam Мaqsetdullaevna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotaciya: Bul maqalada bes qalanıń biri Shımbay rayonınında jasap, kóplegen duwtarlardı islegen, qábilyetli usta Pirnazarov Muratbaydıń ómiri, miynet jolı haqında aytıp ótilgen. Bunan basqa Muratbay ustanıń duwtar áspabınıń soǵılıw jolınıń tártibi haqında maǵluwmatlar berilgen.