AGROBIZNESNING ISHLASH SHARTLARI VA TAMOYILLARI - Kamoliddinov Sherzodbek Latifjon o’g’li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Anotatsiya: Agrobiznes faoliyati uchun shart-sharoitlar tabiiy, iqtisodiy, ijtimoiy, madaniy, siyosiy va boshqa holatlar va ekologik xususiyatlarning kombinatsiyasi bo'lib, tadbirkorlik faoliyatining samaradorligi ularga bog'liq. Ushbu shartlar tadbirkorlikni rivojlantirish uchun qulay va noqulay bo'lishi mumkin: - ob'ektiv, tadbirkorning o'ziga tegishli bo'lgan agrobiznesning ishlashi uchun ob'ektiv shart-sharoitlar - tadbirkorga ma'lum ta'sir ko'rsatadigan holatlar va shartlar va uning faoliyati natijalari .