OʻRTA TIBBIY TA’LIMDA INNOVASION OʻQITISH TEXNOLOGIYALARINING TURLARI VA NAZARIY ASOSLARI - DJumabayev Ergash Ataxanovich; Axmedova Durdona Davronbek qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada oʻrta tibbiy ta’limda innovasion oʻqitish texnologiyalari, ta’lim innovasiyalari, ularning mohiyati, turlari, nazariy asoslari, ta’lim jarayonini shakllantirish, rivojlantirish, takomillashtirish, pedagogik texnologiyalar hamda innovasion yondashuvlarni oʻquv jarayoniga tadbiq etish ta’lim-tarbiya sohasida yuqori darajalarga erishishda asosiy omil boʻlib xizmat qilishi toʻgʻrisida ma’lumotlar keltirilib oʻtilgan.