FAN VA TA’LIMDA INNOVASION TAFAKKUR TARZINING EVRISTIK AHAMIYATI - Sadikova Roza Ismailovna; Nurullayeva Sabina Shavkat qizi (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada respublikamizda fan va ta’limda innovasion tafakkur tarzining kelib chiqishi, evristik ahamiyati, ijtimoiy roli tahlil qilingan. Bunda innovasiya tushunchasining kelib chiqishi, mazmun-mohiyati, fanlaro tarmoqlashuvi va ijtimoiy hamda evristik ahamiyati tahlil qilingan. Innovasion tafakkur bo’yicha turli xil qarashlar va yondashuvlar qiyosiy tahlil jihatidan ko’rib chiqilgan.