KASBIY TANLOVDAN QONIQQANLIKNI SHAKLLANTIRISHDA PSIXOLOGIK TRENINGLARDAN FOYDALANISH - A.Xasanboyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Bolalarga, pedagogik mehnatga mehr qo’yish, bolalar jamoasi bilan ishlash va birga bo’lishga moyillik muvaffaqiyatli ta`lim-tarbiya ishining hamda kasbiy tanlovdan qoniqqanlikning muhim sharti xisoblanadi.