DINIY MAZMUNDAGI MATERIALLARNI QONUNGA XILOF MUOMOLASI UCHUN JAVOBGARLIK - Yusufbekov Sardorbek Azizbek o`g`li (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada diniy mazmundagi material so’ziga qisqacha ta’rif berildi.Diniy mazmundagi materiallarni qonunga xilof muomolasi va ularni saqlash shuningdek olib kirish va diniy mazmundagi materiallarni saqlash, tayyorlash va ularning turlari , va xorij tajribasi shuningdek javobgarlik masalalari haqida yoritib berilgan.