ПАХТА ТОЗАЛАШ МАШИНАСИ ИШИДА ЮЗАГА КЕЛАДИГАН АЙРИМ КАМЧИЛИКЛАРНИ БАРТАРАФ ЭТИШНИНГ НАЗАРИЯСИ ВА АМАЛИЁТИ - Гатаев Х.А.; Т.О.Туйчиев; Х.Н.Пардаев (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Аннотация. Ишда пахта бўлакларини барабанлар орасида ёки барабанлар ва машинанинг химоя девори оралиқларида тиқилиб, бўлакларни ҳаракати кўзланган троектирия бўйлаб амалга ошмаслигининг сабаблари ва уларни бартараф этиш чораларини белгилаш мақсадида олиб борилган назарий ва тажриба-синов натижалари келтирилган.