RUS TILI FANINI OʻQITISHDA INTERFAOL METODLARDAN SAMARALI FOYDALANISH - Dehqonova Shoxsanam; Odilova Iroda (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada umumiy o'rta ta'lim maktablarida rus tili fanini o'qitishda interfaol metodlardan foydalanish haqida so'z boradi. Shuningdek ayrim interfaol metodlarni tahlili ham keltirib o'tiladi.