JARGON VA ARGOLAR NADABIY QATLAMGA DOIR BIRLIKLAR SIFATIDA - Farrux Botirboyev (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: ushbu maqolada noadabiy qatlamga doir so‘zlar – jargon va argoning o‘ziga xos xususiyatlari, bu borada olimlarning ilmiy-nazariy qarashlari, shuningdek, chiqarilgan shaxsiy fikr-mulohzalalar keltirilgan. Mazkur ikkala lingvistik birlikning o‘zaro o‘xshash va farqli tomonlari ochilgan.