KO‘MAKCHILAR TADQIQI TARIXI - Erbo‘taveva Shalola O‘tkirovna (ОБРАЗОВАНИЕ НАУКА И ИННОВАЦИОННЫЕ ИДЕИ В МИРЕ, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada jahon va o‘zbek tilshunosligida ko‘makchi turkumiga oid birliklar o‘rganilishi tarixiga oid qarashlar tahlil etilgan, tadqiqot obyekti sifatida olingan ushbu turkum doirasiga kiruvchi biriklar eng qadimgi davrlardan boshlab o‘rganilgan